Home | Buitenland | Winst voor draver Jordy Denneman

Winst voor draver Jordy Denneman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor draver Jordy Denneman

MONS – In het Belgische Mons was vrijdag winst weggelegd voor Unncampeonn. De draver van de in Frankrijk woonachtige Jordy Denneman werd door Jules van den Putte in 1.16,3 over 2300 meter naar de winst gereden.

 

Het was de tweede start voor de zoon van Joyau d’Amour op de Belgische baan. Onlangs werd hij er met Nico d’Haenens ook al eens tweede. Voor de hengst was het de tweede winst in zijn gehele loopbaan.

 

Beoordeel dit artikel

3.50
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: