Home | Buitenland | Amour de la Rue: eindelijk weer zege

Amour de la Rue: eindelijk weer zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Amour de la Rue (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Amour de la Rue (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

AXEVALLA – Voor de eerste keer in bijna twee jaar was er weer eens een zege weggelegd voor Amour de la Rue, de ruin die met Ola Samuelsson onlangs een nieuwe trainer kreeg. Hij werd voor de eerste keer gereden door Magnus Jakobsson en dat leverde de zoon van Eller en Keetje Tippel een overwinning op in het Zweedse Axevalla.

De winnende tijd was 1.13,3 over 1640 meter, waarmee een eerste prijs van ruim 3500 euro werd binnengehaald. Het was de vijftiende winst in de loopbaan van Amour de la Rue, die in zijn eerste koersjaren succesvol was bij Arnold Mollema en wiens verdiende prijzengeld inmiddels de ton begint te naderen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: