Home | Buitenland | Mooie rentree voor Raja Mirchi

Mooie rentree voor Raja Mirchi

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooie rentree voor Raja Mirchi

KALMAR - Raja Mirchi heeft in een aflevering van de Gulddivisionen een geslaagd heroptreden gemaakt. De hengst was zaterdag in handen van Lutfi Kolgjini overtuigend de sterkste en gedroeg zich volgens zijn rijder veel beter dan vorig jaar doorgaans het geval was.

Volgens zijn omgeving is een hernieuwd optreden in de Elitlopp een van de mikpunten voor het huidige jaar. Vorig jaar werd hij vijfde in die topkoers. Kolgjini zal eerst de Olympiatravet afwerken en vervolgens kijken of de Elitlopp (met mogelijk ook Timoko aan de start) in het schema wordt opgenomen.

Vorig jaar was Raja Mirchi in Vincennes de sterkste in de Prix Tenor de Baune. Als tweejarige won hij de Svensk Uppfodningslopning, waarna onder meer het TravKriterium, de Ulf Thoresen Minnelopp, de Premio Tino Triossi, Europamatch en de Masterskap op zijn palmares verschenen. Hij won in vier verschillende landen inmiddels grote koersen.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: