Home | Buitenland | Frans succes voor Very Very Fast

Frans succes voor Very Very Fast

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Frans succes voor Very Very Fast

LE CROISE LAROCHE – De door Henk Grift getrainde Very Very Fast heeft op de baan van Le Croise Laroche in Frankrijk een fraai succes behaald. De vijf jaar oude ruin van Haarlemmer Patrick Davidson was donderdag de snelste in de Prix de Gemozac.

 

Gereden door Pierre-Yves Verva noteerde de zoon van Quaro een winnende tijd van 1.16,0 over 2700 meter. De koers was gedoteerd met een prijzengeld van 21.000 euro. Vegas Oldeson werd in dit nummer uitgeschakeld.

Recente winnaars Prix de Gemozac:

2014 Very Very Fast met Pierre Yves Verva

2013 Urbain Jet met Luc Roelens

2012 Tiguinoise met Claude Levannier

2011 Serko du Louvet met Jean-Francois Senet

2010 Résiono met Benoit Carpentier

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: