Home | Buitenland | Duvaldestin tipt Ready Cash

Duvaldestin tipt Ready Cash

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duvaldestin tipt Ready Cash

VINCENNES - Thierry Duvaldestin heeft alle vertrouwen in de door hem getrainde Ready Cash, in wie hij de voornaamste favoriet ziet voor de Prix d'Amerique. Zelf neemt de trainer plaats achter Soleil de Fossé, die hij ook kans geeft op een hoge klassering, getuige zijn voorspelling in Paris Turf, de gezaghebbende uitgave voor de Franse drafsport.

Naast Ready Cash ziet Duvaldestin mogelijkheden op een hoge klassering voor Up And Quick, Triode de Fellière, The Best Madrik, Uhlan du Val, Tiego d'Etang en zoals gememoreerd Soleil du Fossé.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Rico K 25 jan 2014
Ik denk eerder dat hij zelf Ready Cash gewoon een mooi ruggetje gaat geven en die zo in een zetel naar de winst probeert te rijden.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: