Home | Buitenland | Nesta Effe blijft dark horse

Nesta Effe blijft dark horse

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nesta Effe blijft dark horse

FLORENCE - Of Nesta Effe inderdaad een rol van betekenis kan spelen in de Prix d’Amérique is hoogst twijfelachtig. Zijn tweede plaats in een niemendalletje te Florence bracht daaromtrent in ieder geval weinig duidelijkheid.

De koers was uiteraard alleen maar om te voldoen aan de eis van de Franse organisatie dat een deelnemer na 1 oktober minstens één optreden in de benen moet hebben. Daarom nam trainer Holger Ehlert zelf plaats achter de Naglo-zoon, die zijn twintig meter handicap op de winnende Nu Bleu niet kon wegwerken. Zijn tijd van 1.15,0 was verdienstelijk, maar nietszeggend als het gaat om zijn kansen op Vincennes gaat. Zeker omdat hij veel meer flyer dan stayer is.

Naast Nesta Effe zal ook Mack Grace SM de Italiaanse aanhang in vervoering proberen te brengen tijdens de Prix d'Amérique.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: