Home | Buitenland | Connory Boko wint in Deens Arhus

Connory Boko wint in Deens Arhus

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Connory Boko wint in Deens Arhus

ARHUS - In het Deense Arhus werd zondag de eerste winst genoteerd in de loopbaan van Connory Boko. De zoon van Conway Hall en Meadowbranch Helga was in handen van Knud Monster de snelste in 1.16,3 over 1800 meter.

Het was de eerste maal dat de kleinzoon van Speedy Volita werd gereden door Monster. Connory Boko begon zijn loopbaan bij Roger Malmqvist in Zweden, waar hij enkele ereplaatsen scoorde. Moeder Meadowbranch Helga was een productieve fokmerrie. Ze leverde als snelste nazaat de inmiddels overleden merrie Three Little Words af. Ook in Nederland zijn inmiddels meerdere kleinkinderen van haar actief.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: