Home | Buitenland | Weer nieuwe winnaar voor Westerink

Weer nieuwe winnaar voor Westerink

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer nieuwe winnaar voor Westerink

TOULOUSE - In Toulouse leverde Richard Westerink een zege af met het jeugdige talent Bonita del Sol. De tweejarige merrie behaalde in handen van Michel X Charlot de eerste winst in haar acht starts tellende loopbaan.

Dat gebeurde in een tijd van 1.20,1 over 2325 meter in de Prix du Quebec, een koers waarin negen starters aan het vertrek kwamen. De zegevierende merrie is een dochter van Rieussec, een relatief onbekende hengst die in 2009 zijn voornaamste prestatie afleverde met een tweede plaats in het Criterium der Vierjarigen achter Rolling d'Heripre. Westerink is mede-eigenaar van Bonita del Sol die op Vincennes ook al uitkwam in enkele hoger gedoteerde leeftijdskoersen, maar daar nog geen potten kon breken.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: