Home | Buitenland | Uppercut Flevo over de € 260.000

Uppercut Flevo over de € 260.000

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Uppercut Flevo over de € 260.000

NOORWEGEN - Hij presteert in de schaduw van onze grootheden, omdat hij al zijn prestaties op buitenlandse bodem neerzette. Maar inmiddels reed Uppercut Flevo wel al veel meer dan een kwart miljoen euro aan prijzengeld bijeen. De markante schimmelruin was reeds 59 maal winnaar en voegde daar ook nog eens ruim honderd plaatsgelden aan toe in 206 optredens.

Met zijn derde plaats van zondag in Momarken tilde hij zijn winsom tot iets onder de grens van 2.200.000 Noorse Kronen, volgens de huidige koers ruim 260.000 euro. Daarmee is hij paarden als Henri Buitenzorg en Uriah Boko inmiddels gepasseerd op de ranglijst van meest winnende Nederlands gefokte paarden. Een mooi succes ook - op afstand - voor fokkers Titia en Syb Iwema van Flevofarm uit Eenrum.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: