Home | Buitenland | Noorse zege Axel Buitenzorg

Noorse zege Axel Buitenzorg

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Noorse zege Axel Buitenzorg

BJERKE - De via Denemarken in Noorwegen terecht gekomen Axel Buitenzorg heeft zijn eerste overwinning in zijn nieuwe vaderland bereikt. De zoon van Open The Sky en Blazing Tigress was woensdag de snelste in handen van Morten A Pedersen op de baan van Bjerke.

De winnende tijd was 1.18,0 over 2160 meter. De door Jan Nas uit Bemmel gefokte ruin behaalde voor zijn overgang naar Noorwegen ook al zes overwinningen op Deense bodem. Op de baan van Skive (Denemarken) vestigde hij zijn record van 1.14,8.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: