Home | Buitenland | Zege voor Age Posthumus in 'vreemde koers'

Zege voor Age Posthumus in 'vreemde koers'

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Age Posthumus in 'vreemde koers'

LE CROISÉ LAROCHE - Op de baan van het Franse Le Croisé Laroche was er maandag winst voor trainer Age Posthumus namens Stal Dragon Trotters van Tjalco de Witte met dank aan Alter Ego. De drie jaar oude zoon van Goetmals Wood behaalde zijn tweede zege in een nog prille loopbaan.

Na een overwinning in La Capelle (augustus met Pierre Vercruysse) was het nu raak in een veld van veertien paarden, waarvan er twaalf (!) niet in staat waren wegens uitschakeling of andere malheur een gooi naar prijzengeld te doen. Wederom was Vercruysse verantwoordelijk voor de winst, waarbij de hengst in 1.17,5 over 2700 meter de sterkste was. Voor Alter Ego verdween eerder al een besttijd van 1.16,9 in de boeken.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: