Home | Buitenland | Wishing Stone op dreef

Wishing Stone op dreef

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
De compleet vernieuwde tribune De compleet vernieuwde tribune

EAST RUTHERFORD – Wishing Stone heeft tijdens de meeting op The Meadowlands die in het teken stond van de opening van de nieuwe tribune genadeloos toegeslagen. De winnaar van de Copenhagen Cup van 2011 won een met 50.000 dollar gedoteerde Open Trot in handen van Yannick Gingras.

 

De combinatie zette een tijd neer van 1.10,9 en dat was voldoende om de meer aanzien genietende Arch Madness en Market Share voor te blijven. Dat de nieuwe tribune van The Meadowlands in de smaak viel, bleek uit het bezoekerstotaal van meer dan vijftienduizend toeschouwers. Op de meeting werd in totaal bijna drie miljoen dollar omgezet, waarvan 530.000 dollar op de baan zelf.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Cor Dijkstra 26 nov 2013
Dat zijn nog eens omzetten en bezoekersaantallen, Gingras is hot op het moment!
avatar
Barry Stevens 26 nov 2013
ze zouden de Red Mile in lexintgon ook moeten aanpakken....de hal is ook aan een opknapeurt toe....ziet er netjes uit daar op meadowlands. Tetrick heeft een idd serieuze concurrent aan Gingras....
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: