Home | Buitenland | Zege voor Crack Summerland

Zege voor Crack Summerland

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Crack Summerland (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Crack Summerland (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE - Op de baan van het Belgische Kuurne was er zondag nieuwe winst weggelegd voor Crack Summerland. In handen van stuurman Jules van den Putte was de door Bram Kooy gefokte ruin te snel voor Cirio Boko.

De winnende tijd was 1.18,6 over 2300 meter. Voor de zoon  van Orlando Vici en Unity Zomerland was het alweer de zesde winst op Belgische bodem sinds zijn vertrek naar het zuiden, eerder dit jaar. Aan het begin van zijn loopbaan was Crack Summerland twee maal succesvol met Hugo Langeweg Jr, met wie hij daarmee ongeslagen bleef.

Beoordeel dit artikel

4.25
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: