Home | Buitenland | Viola Silas neemt afscheid

Viola Silas neemt afscheid

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Viola Silas neemt afscheid

STOCKHOLM - De klasserijke merrie Viola Silas zal haar actieve loopbaan beëindigen en als fokmerrie verder gaan. Dit heeft trainer Fredrik Persson in samenspraak met de eigenaren - waar hij overigens deel van uitmaakt - besloten.

Viola Silas brak als driejarige door met haar winst in onder meer de Guldstoet, de korte versie van de E3 en de Breeders Crown. Een jaar later bevestigde ze met zeges in de Drottning Silvia Pokal, het Stochampionatet en de Derbystoet. Ook als vijfjarige liet ze nog van zich horen met winst in de Ego Boy Minne en Gulddivisionen, maar sinds haar zege in de Ego Boys Minne kon ze, ondanks een heroptreden dit jaar (derde in Kalmar) niet meer.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: