Home | Buitenland | Clap Your Hands wint in Mons

Clap Your Hands wint in Mons

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Clap Your Hands (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Clap Your Hands (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

MONS/BERGEN - Het blijft crescendo gaan met Clap Your Hands, de ruin van Robin Ganzinotti en Hanjo Koordes. Vrijdagavond scoorde de zoon van Qualmio de Vandel en Maggie Dragon nieuw succes op de baan van het Belgische Mons.

Na twee recente zeges op Duindigt en in Wolvega betekende dat de derde overwinning op rij voor de door Rick Ebbinge gereden draver, die in 1.16,3 over 2300 meter aantikte.

Naast het succes van Clap Your Hands was er ook nog een mooi optreden van Barack Flevo, die met Bas Crébas tweede werd in een koers waarin de winst ging naar Priest Prav met Mattia Monaco. Alert Oldeson werd met Rick Wester vijfde. Het nummer voor de topklasse ging naar Onyx d'Em met Rik Depuydt.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: