Home | Buitenland | Nieuw record voor Ron Burke

Nieuw record voor Ron Burke

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuw record voor Ron Burke

POCONO DOWNS - Het zijn getallen waarbij het ons voor de ogen begint te duizelen, maar voor Ron Burke is het inmiddels gemeengoed geworden. Hij is de eerste trainer van dravers en pacers in de historie die in één jaar tijd meer dan twintig miljoen dollar aan prijzengeld ophaalde. Hij deed dat met dank aan de winst van For All We Know op de baan van Mohegan Sun, Pocono Downs.

Voor Burke gaat het zonder twijfel het vijfde jaar op rij worden waarin hij zowel qua zeges als prijzengeld de meest succesvolle trainer in noordelijke Amerika wordt. Vorig jaar bleef hij steken op 19.7 miljoen dollar en 906 zeges; één jaar eerder waren zijn paarden goed voor 18,5 miljoen dollar aan prijzengeld.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: