Home | Buitenland | Anky Kievitshof op Vincennes

Anky Kievitshof op Vincennes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Anky Kievitshof (Archieffoto © www.traberfoto-sx.de) Anky Kievitshof (Archieffoto © www.traberfoto-sx.de)

VINCENNES - In de Prix Mizar op de baan van Vincennes treedt vrijdag Anky Kievitshof in het strijdperk. De tegenwoordig door Ron Kuiper getrainde merrie van de Heiloose mevrouw Sleutel start in een veld van veertien paarden.

In dit nummer voor zesjarigen is een eerste prijs van 21.600 euro beschikbaar voor de eerste aankomende. In 2008 werd deze Prix Mizar gewonnen door Unico Limburgia met Pierre Levesque. Op de erelijst treffen we verder namen aan als Nice Gold du Lys, Pomerol de Laumac en Racing Charm.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: