Home | Buitenland | Brendan Boko boekt nieuwe zege

Brendan Boko boekt nieuwe zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Brendan Boko boekt nieuwe zege

ESKILSTUNA - Brendan Boko, een door John Bootsman gefokte zoon van Andover Hall en Victor’s Finesse, was dinsdag in het Zweedse Eskilstuna voor de vierde maal dit jaar de snelste. Hij zegevierde in 1.17,1 over 2180 meter. De ruin werd daarbij net als bij zijn laatste twee zeges gereden door trainer Claes Sjöström uit Solvalla.

Brendan Boko werkte in deze koers met bandenstart veertig meter handicap op enkele andere paarden met succes weg. Moeder Victor’s Finesse was tijdens haar carrière een uitstekend koerspaard met in Amerika onder meer als tweejarige een derde plek in de Merrie Annabelle en een derde plaats in de American-National voor merries van die jaargang. Als driejarige werd ze eveneens derde in de American-National.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: