Home | Buitenland | Bibelot Boko naar vijfde winst

Bibelot Boko naar vijfde winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bibelot Boko naar vijfde winst

RÄTTVIK - Bibelot Boko maakte in het Zweedse Rättvik voor de vijfde keer in haar loopbaan een huldiging mee. De merrie won zaterdag in handen van Per Nordlund. Vorig jaar won ze al eens drie koersen op rij.

Het tweede Nederlands geregistreerde kind van de Zweedse merrie Jalusie Sund won in 1.16,9 over 2140 meter. De in 2010 naar Zweden verhuisde From Above-dochter verdiende zo’n 350 euro met haar zege, het betrof hier namelijk 'slechts' een B-Lopp.

Jalusie Sund bracht eerder goede koerspaarden als Red Hurricane, See d’Aunou, Rea Montana en de één jaar jongere Arouse Boko.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: