Home | Buitenland | Castor di Quattro naar vierde zege

Castor di Quattro naar vierde zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Castor di Quattro naar vierde zege

GÄVLE - In het Zweedse Gävle was er winst voor de Bolswardse Castor di Quattro. Hij behaalde in handen van Leif Witasp een zege in 1.17,0 over 2160 meter.

Het was de vierde overwinning in de loopbaan van de eveneens door Witasp getrainde ruin, een vierjarige zoon van Flirtin Man en Sanne Idzarda. Laatstgenoemde was verder ook al de moeder van goede paarden als My Love di Quattro en Bomba di Quattro.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: