Home | Buitenland | Ru de L'Airou wint twaalfde etappe

Ru de L'Airou wint twaalfde etappe

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ru de L'Airou wint twaalfde etappe

NANTES - De twaalfde etappe van de Grand National du Trot op de baan van Nantes is gewonnen door Ru de L'Airou met Sebastien Ernault in de sulky. De ruin deed dit in een tijd van 1.13,7 over 3025 meter. Tweede werd Triode de Fellière, gevolgd door Sthieric, Treskool du Caux en Swedishman.

Laatstgenoemde blijft leiden in het klassement met 71 punten. Hij heeft een ruime marge op de achtervolgers Sthiéric (45), Recital Carisaie (37), Ru de l'Airou (37) en Reggae d'Urzy (31). Er wordt nog een etappe verreden in Mauquenchy (20 november) en vervolgens staat de finale op de baan van Vincennes op het programma.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: