Home | Buitenland | Vitesse Charisma wint in Ebreichsdorf

Vitesse Charisma wint in Ebreichsdorf

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vitesse Charisma wint in Ebreichsdorf

EBREICHSDORF - In het Oostenrijkse Ebreichsdorf was zondag een zege weggelegd voor de Nederlandse Vitesse Charisma. Het was de derde seizoenzege voor de dochter van Incredible Crafts en Celetta. Ook een maand geleden was ze al succesvol, toen op de recreatieve baan van Kirchberg.

Ze won dit keer in handen van Matthäus Zimmermann, een amateurrijder die ook verantwoordelijk was voor de laatste zeges van Vitesse Charisma. De merrie was bij ons vooral succesvol in handen van Robin Bakker, met wie ze meerdere keren won. Via Duitsland vertrok ze in 2010 richting Oostenrijk, waar ze in april 2011 haar eerste optreden afwerkte op de baan van Wels.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: