Home | Buitenland | Weer zege Robert Borghuis

Weer zege Robert Borghuis

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer zege Robert Borghuis

WENEN - Op de baan van Krieau in Wenen was zondag opnieuw succes weggelegd voor Robert Borghuis. De Nederlander zegevierde in de Oostenrijkse hoofdstad met She is my Dream.

Het was de tweede winst op rij voor de merrie, die de snelste was in 1.18,7 over 2100 meter. Bij haar vorige optreden was de combinatie al goed geweest voor een overwinning in 1.17,2, hetgeen meteen een nieuw record was voor de laat aan haar loopbaan begonnen zevenjarige dochter van Dream Vacation. Borghuis, ook trainer van de merrie, was de eerste maanden van 2013 als rijder niet erg fortuinlijk, maar leverde in twee weken tijd nu drie winnaars af.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: