Home | Buitenland | Ariel Boko laatste winnaar in Bergsaker

Ariel Boko laatste winnaar in Bergsaker

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font

BERGSAKER – De meeting van Bergsaker werd vrijdag halverwege vanwege mist afgeblazen, maar duurde nog net lang genoeg om Ariel Boko de winst op te leveren in de Beijer Byggmaterials lopp, de finale van de Norrlands Stoserie.

De zesjarige dochter van Lemon Dra en  Exciting Kronos was de snelste in 1.15,0 over 2180 meter. Ze werd daarbij gereden door Per Linderoth, die zich na afloop erg enthousiast toonde over de merrie. Voor Ariel Boko was het haar negentiende zege in precies vijftig starts. De eerste prijs was goed voor zo’n 15.000 euro. Ariel Boko was dit jaar ook al de eerste winnares van de zeven series geweest.

De laatste twee winnaars van de eindstrijd van deze Norrlands Stoserie waren Check in Blagul (2012) en Ginala in 2011.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: