Home | Buitenland | Zege voor Leo Kokkes

Zege voor Leo Kokkes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Leo Kokkes

JÄGERSRO - Voor de tweede maal binnen twee weken was er in Zweden succes weggelegd voor La Prinsess, de door Leo Kokkes gefokte merrie die nog altijd eigendom is van de Nederlander.

Daarmee kwam het seizoentotaal voor de merrie nu op vier overwinningen. Voor één daarvan was onze landgenoot André Bakker verantwoordelijk: op 1 november in Kalmar. De winnende tijd van de dit keer door Christoffer Eriksson gereden dochter van Adams Hall was 1.16,4 over 2640 meter.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: