Home | Buitenland | Glidemaster gaat verhuizen

Glidemaster gaat verhuizen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Glidemaster gaat verhuizen

NEW YORK - Dekhengst Glidemaster gaat verhuizen naar Winbak Farm in New York. Voor zijn dekdiensten zal overigens net als dit jaar 4.000 dollar worden gevraagd.

 

Glidemaster was onder meer Triple Crown-winnaar gedurende zijn actieve loopbaan. In 2006 werd hij verkozen tot Amerikaans Paard van het Jaar. Dat seizoen als driejarige was hij dan ook oppermachtig met zeges in (onder meer) de Kentucky Futurity, Yonkers Trot en de Hambletonian,

Een van zijn meest succesvolle nakomelingen is Maven, de tweevoudige Breeders Crown-winnaar.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: