Home | Buitenland | Rossella Ross wint Quick Pay Pokalen

Rossella Ross wint Quick Pay Pokalen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rossella Ross wint Quick Pay Pokalen

ABY – De Quick Pay Pokalen op de baan van Aby werd donderdag een prooi voor Rossella Ross. De merrie was in dit driejarigennummer de sterkste voor Mythical Fortune en Single Sock.

De dochter van Self Possessed reed in handen van Örjan Kihlström naar een winnende tijd van 1.14,8 over 2140 meter. Daarmee kwam de favoriete niet in de buurt van het koersrecord, dat op naam staat van Metior Easy die vorig jaar 1.14,0 noteerde.

Denim Boko (Per Nordström) werd vijfde en de door Paul Hagoort getrainde Mustang’s Sally eindigde in 1.15,3 net buiten het geld. Absinthe, getraind en gereden door Erwin Bot, zette ongeplaatst 1.16,1 neer.

Naamgever Quick Pay was in de jaren tachtig van de vorige eeuw enkele jaren leidend vaderpaard in Zweden, onder meer onze Starfighter LS stamt van hem af. Als koerspaard behaalde hij in Amerika onder meer winst in de Kentucky Futurity.

De Quick Pay Pokalen werd reeds gewonnen door bekende namen als Zimba Boko, Canada BF en Oyster Kronos.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: