Home | Buitenland | Zege voor Caja Attack

Zege voor Caja Attack

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Caja Attack

HAMBURG – In Hamburg was de Nederlandse afvaardiging in de aanloop naar de PMU-meeting later deze week maar beperkt. Desalniettemin was er Hollandse winst voor Caja Attack met Luisa Ehrig.

Het was de eerste winst in de loopbaan voor de door Frans Ottersberg gefokte merrie, een dochter van Diamond Way en Iris Attack. Die bracht eerder ook de succesvolle Vic Attack, tegenwoordig actief in het oosten van Europa. De winnende tijd van 1.20,1 over 2200 meter was goed voor een eerste prijs van duizend euro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: