Home | Buitenland | Winst voor Yarrah Boko

Winst voor Yarrah Boko

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Yarrah Boko

SORLANDET – In het Noorse Sorlandet ging de zege in het hoofdnummer naar Yarrah Boko met Kai Johansen. De Europese topper moest na 2140 meter afrekenen met Hitchcock en Mr XF Royal.

De winnende tijd was 1.12,5. Voor de hengst was het zijn derde winst dit jaar, waarmee hij ongeslagen bleef. Het kostte de winnaar dit keer echter flink wat moeite, want pas na bestudering van de finishfoto kon de zege door de ‘Noorse Zweed’ worden opgeëist. De volgende start van Yarrah Boko vindt plaats in Färjestad of Bjerke. De keuze wordt pas gemaakt, nadat duidelijk is hoe Yarrah Boko de koers van zaterdag heeft verteerd.

In dit nummer werd de Nederlandse veelwinnaar Uppercut Flevo helaas geschrapt.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Arend Fledderus 18 aug 2013
Mooi bericht, hopen dat deze klasbak zijn oude niveau weer haalt.

Een alleskunner met een geweldig karakter, één van mijn favoriete dravers van de afgelopen jaren.

En, een paard met de uitstraling en bouw van een PAARD(!).

Geen smalgebouwd, iel maar wel snelle draver zoals we steeds vaker in de topklasse zien, maar gewoon een robuust brok graniet.......!
avatar
Eric Rams 18 aug 2013
Arend, kernachtige karakteristieken zoals jij die benoemt.
Als die in andere geledingen van de sport in Nederland ook manifest worden, komt het zeker goed. Hoop blijf ik houden. Kwaliteit te over (op veel fronten), nu nog even bundelen en samenwerken.

Groet Eric
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: