Home | Buitenland | Wonderboy Boko wint montékoers

Wonderboy Boko wint montékoers

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wonderboy Boko (Archieffoto) Wonderboy Boko (Archieffoto)

SORLANDET – In het Noorse Sorlandet was een zege weggelegd voor Wonderboy Boko, die eerder dit jaar naar drie seizoenen zonder koerswinst ook al weer eens had weten te zegevieren. De ruin won nu een montékoers met Elsie Hafskjold.

De zoon van In Love With You en Liz Mon won in een tijd van 1.17,7 over 2609 meter. In Noorwegen was hij nu tien maal succesvol, waarbij vooral in de eerste jaren na zijn komst uit Nederland. Daar wist hij met Wim Duivenvoorden één keer te winnen, toen de draver nog eigendom was van de familie Gerrits. Dat was destijds zege nummer 999 in de loopbaan van Duivenvoorden.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: