Home | Buitenland | Mooi succes voor Nico Post

Mooi succes voor Nico Post

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooi succes voor Nico Post

CABOURG – In Cabourg mocht Nico Post woensdag een mooi internationaal succes op zijn naam schrijven. De Nootdorper won met Tonnerre de l’Inam, die in 1.16,2 over 2050 meter als eerste over de meet kwam.

In deze Prix des Ficoides lag 8.000 euro aan prijzengeld klaar. De door Bert Post getrainde zoon van Look de Star won inmiddels zeven koersen en verdiende meer dan 110.000 euro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: