Home | Buitenland | Aramis d’Avril naar winst voor Kuiper

Aramis d’Avril naar winst voor Kuiper

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aramis d’Avril naar winst voor Kuiper

MARSEILLE – Gereden door Pierre Vercruysse boekte de driejarige ruin Amaris d’Avril op de baan van Marseille-Borely de tweede zege in zijn loopbaan. De door Ron Kuiper getrainde zoon van Opus Viervil zette een winnende tijd neer van 1.18,4 over 2300 meter.

Hij deed dat in de Prix de l’huveaune, waarin negen paarden aan het vertrek kwamen. Voor Ron Kuiper was het de zevende winst in het drafjaar 2013. Zijn zegepercentage van acht procent mag mooi genoemd worden.

Recente winnaars Prix de l’huveaune:

2013    Aramis d’Avril met Pierre Vercruyss

2012    Verdict Jet met Loris Garcia

2011    Ultra Charmeur met Loris Garcia

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: