Home | Buitenland | Top of The Rocks wint Hamburg Bild Pokal

Top of The Rocks wint Hamburg Bild Pokal

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Top of The Rocks wint Hamburg Bild Pokal

HAMBURG – Op de baan van Hamburg werd zondag de Hamburg Bild Pokal verreden, een koers die in het verleden grote winnaars kende. Winnaar werd Top of The Rocks.

Onder aanwezigheid van vijfduizend bezoekers soleerde Gerd Biendl met zijn draver naar de zege in deze met dertig mille gedoteerde koers. “Hij is een echte specialist voor dit werk”, meldde Biendl, die zeker wist dat hij de aanstormende Odessa Santana uiteindelijk nog achter zich had gehouden. “Ook al was het verschil maar gering, ik had meteen al het idee dat ik had gewonnen.”

Halverwege de laatste bocht zette Biendl zijn hengst in de overdrive om in die fase de lang leidende Strong Boy te achterhalen. De door onze landgenoot Jan-Willem Reugebrink had lang het commando gehad, maar bezweek onder de slotaanval van de latere winnaar.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: