Home | Buitenland | Dubbel Hollands succes

Dubbel Hollands succes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bonita ST (Archieffoto www.mbfotos.nl) Bonita ST (Archieffoto www.mbfotos.nl)

STRAUBING – Op de baan van het Duitse Straubing mochten maandag twee Nederlands gefokte paarden voorrijden. Zowel Cris van Camstra als Bonita ST reed naar de winst.

Cris van Camstra deed dat in handen van Franz Forstner, die de zoon van Gloss Yatzee en Jane van Camstra in 1.20,4 over 1925 meter naar de winst reed. De vier jaar oude ruin klopte daarmee met klein verschil Pirate de Jour.

Bonita ST (gefokt door Orcom Vastgoed) was een week eerder ook al succesvol geweest in Straubing en knoopte daar nu aan vast met een zege in handen van Walter Herrnreiter, die daarmee voor de derde winst op rij voor de merrie zorgde. De winnende tijd was 1.20,0 over 1925 meter.

Een klein Nederlands randje zat er ook rond de winst van Merry Legs. De merrie is een dochter van Tartara Kievitshof.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: