Home | Buitenland | Winst Wildcats Supreme

Winst Wildcats Supreme

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Wildcats Supreme

PIKEHALL – In het Britse Pikehall was zondag een zege weggelegd voor Wildcats Supreme, een dochter van Wildcat Hollow en Supreme Kievitshof. Ze verdiende in handen van Paul Mather een eerste prijs van 250 ponden.

In het geklopte veld treffen we de namen aan van onder meer Bitch Buitenzorg en Crystal’s Wish. In oktober vorig jaar won Wildcats Supreme in York nog de goed gedoteerde Prakas Derby.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: