Home | Buitenland | Busby Cartouche naar zege

Busby Cartouche naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Magna Racino Magna Racino

EBREICHSDORF – Door het ontbreken van koersen in Tsjechië, zoeken steeds meer Oosteuropese trainers hun heil in het naburige Oostenrijk. Zo maakte zondag de Nederlandse Busby Cartouche zijn opwachting op de baan van Magna Racino.

De door Mart Bakker uit Stompetoren gefokte Busby Cartouche – eerder won de draver de Tsjechische St. Leger – zegevierde er in handen van Jaromir Kotasek in 1.15,9 over 2140 meter. De zoon van Juliano Star en Sugar Limburgia was in het verleden al regelmatig winnaar in met name het Tsjechische Velka Chuchle.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: