Home | Buitenland | Cato van Egmont: weer succes

Cato van Egmont: weer succes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Cato van Egmont: weer succes

BELGRADO – En weer was er in Servië een zege voor Cato van Egmont. De door Stoeterij ’t Vennewater gefokte merrie was in Belgrado wederom de sterkste. Dat betekende de zevende overwinning in haar slechts uit tien starts bestaande loopbaan.

Gereden door Vlada Bjelogrlic kwam de dochter van Castleton Bass en Viva Boko tot een winnende tijd van 1.18,6 over 2200 meter. Geen record, want dat had ze bij haar vorige start met een derde plaats op 1.17,0 gezet. Moeder Viva Boko kwam zelf enkele malen zonder succes in actie in Zweden en verhuisde snel naar ons land, waar ze als fokmerrie haar loopbaan vervolgde en destijds met Aquila Boko (winnares op Duindigt met Wim van der Mespel) haar eerste veulen afleverde.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: