Home | Buitenland | Vijfde voor Ariane A

Vijfde voor Ariane A

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vijfde voor Ariane A

LA MARSA – In Malta blijft Ariane A opvallend presteren. De dochter van General November en Pro Roodnoot won in 1.17,5 over 2140 meter en dat betekende de vijfde seizoenzege.

Dat gebeurde in handen van Tony Demanuele, die ook verantwoordelijk was voor de laatste drie zeges van het paard. In 2012 verbeterde ze in Malta haar record nog naar een spectaculaire 1.14,0.

Ariane A trad in ons land aanvankelijk aan onder de hoede van Marcel Hauber. Haar meest lucratieve zege boekte ze in Hamburg met Roland Hülskath in de sulky. Later zou ze in Wolvega nog winnen met Rick Ebbinge en Dennis Minnema.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: