Home | Buitenland | Winst Credits by Myself

Winst Credits by Myself

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Katie Beer © www.traberfoto-sx.de Katie Beer © www.traberfoto-sx.de

HAMBURG – Op de baan van Hamburg was zondag in de B-finale van het Duitse amateurkampioenschap winst weggelegd voor Credits by Myself. De hengst van eigenaar Jitse van der Veen werd naar de zege gereden door Katie Beer.

De combinatie deed dat in 1.16,0 over 2240 meter. Credits by Myself is een door Cees Kamminga getrainde zevenjarige zoon van Credit Winner en Me Myself and I. De laatste jaren ontpopte hij zich juist in de zomermaanden al meerdere keren tot seriewinnaar.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: