Home | Buitenland | Tweede seizoenzege Angel of Postman

Tweede seizoenzege Angel of Postman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tweede seizoenzege Angel of Postman

FÄRJESTAD – Angel of Postman heeft de vorm weer te pakken. De hengst boekte in het Zweedse Ärjang zaterdag zijn tweede seizoenzege. De door Koos Minck uit Lisserbroek gefokte zes jaar oude draver won in handen van Björn Goop in 1.13,9.

Hij deed dat in een koers over 2140 meter. Met zijn winst bracht hij het zegetotaal in zijn loopbaan op veertien. De zoon van de betreurde kortebaancrack Mr. Postman heeft inmiddels veel meer dan een halve ton verdiend. Zijn vorig jaar gevestigde record staat op 1.12,3, hoewel hij dat bij zijn voorlaatste optreden (Solvalla, eind mei) met 1.12,4 bijna verbeterde.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: