Home | Buitenland | Geen succes Diaz Boko

Geen succes Diaz Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Geen succes Diaz Boko

RÄTTVIK – Voor de enige Boko die zich zaterdag waagde aan een serie in het kader van de Breeders Crown was geen succes weggelegd. Diaz Boko speelde uiteindelijk geen rol in een door Sally Hill met Tomas Pettersson gewonnen koers. De winnende merrie in deze koers voor drie jaar oude merries klokte 1. 15,1 over 2140 meter.

Bij de drie jaar oude hengsten en ruins ging de winst naar Cool Keeper (van Broadway Hall) met trainer Leif Witasp op de kar. De hengst scoorde in 1.15,5 over 2140 meter.

Bij de vier jaar oude mannelijke dravers ging de zege naar Noble Knight met Johan Untersteiner. De zoon van Scarlet Knight klopte Porthos Amok en Increased Workload in 1.13,4.

Bij de merries was binnen deze jaargang Mousse de snelste. De getalenteerde dochter van Gallant Baron zetten een winnende tijd neer van 1.14,0. Daarmee voldeed ze in handen van Örjan Kihlström volledig aan de verwachtingen. De finales worden pas veel later dit jaar afgewerkt, dus het is nog onduidelijk welke winnaars dan daadwerkelijk aan de start verschijnen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: