Home | Buitenland | Winst voor Zarbaro Boko

Winst voor Zarbaro Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zarbaro Boko Zarbaro Boko

BERGEN – Voor de eerste maal dit jaar heeft Zarbaro Boko een zege behaald op Noorse bodem. In Bergen behaalde hij de vijftiende winst in zijn loopbaan.

De voor zijn overgang naar Noorwegen ooit één keer in handen van Michael Schmid op de baan van Gelsenkirchen winnende ruin scoorde met Rolf Tvedt in de sulky. Dit keer moest de American Winner-zoon een tijd van 1.14,3 over 1600 meter lopen om de overwinning binnen te slepen. Zijn record zette hij vorig jaar op 1.13,6. In het verleden kwam de zoon van de merrie Musical Rozz in ons land vooral in actie met Patrick van Ooyen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: