Home | Buitenland | Winst Dante de Linde met Snoek

Winst Dante de Linde met Snoek

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Dante de Linde met Snoek

WELS – In het Oostenrijkse Wels was er zaterdag een zege weggelegd voor Dante de Linde met Sjaak Snoek. De draver die furore maakte bij de momenteel aan zijn herstel werkende Luut Dooper - die helaas zijn loopbaan heeft moeten beëindigen - maakte daarmee een geslaagd debuut in het Alpenland.

De winst kwam tot stand in een snelle 1.15,1 over 1700 meter. Voor Snoek was het zijn eerste zege in Oostenrijk in 2013, al was hij er met Angel Rose al eens dicht bij.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: