Home | Buitenland | Series Elegantimage Stakes

Series Elegantimage Stakes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Maven Maven

NEW YORK – Op Mohawk Raceway werden series afgewerkt voor twee topnummers waarvan de eindstrijd enkele weken later staat gepland.

In de series van de Elegantimage Stakes gingen de zeges naar Bee A Magician (Rick Zeron) en Angies Lucky Star (Sylvain Filion). Zij zijn dus ook de grote favorieten om straks de opvolger te worden van de winnaar van vorig jaar, Check Me Out. De koers is voorbehouden aan driejarige merries.

In de series van de Armbro Flight Stakes gingen de zeges naar Maven (Yannick Gingras) en Personal Style (David Miller). Ook hiervan wordt 15 juni de eindstrijd verreden.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: