Home | Buitenland | Zege Baran Boko

Zege Baran Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Baran Boko

KOUVOLA – Naast de Kymi Grand Prix werden er meer belangwekkende koersen verreden zondag op de baan van het Finse Kouvola. In de openingskoers ging daarbij de zege naar Baran Boko, die sinds kort in Finland actief is.

Met een winnende tijd van 1.14,5 over 1600 meter was de door Antti Teivanen gereden zoon van Express It en de Amerikaanse merrie Newport Springs de snelste. De ruin verdiende daarmee twee mille. Zijn in Zweden gelopen record is 1.14,2 en zijn winsom is net iets meer dan 20.000 euro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: