Home | Buitenland | Winst Don di Quattro

Winst Don di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Don di Quattro

KALMAR – De eerder dit jaar naar Zweden overgehevelde Don di Quattro van Stal Quattro uit Bolsward en mede-eigenaar Wim Bruns heeft met André Bakker donderdag zijn eerste succes op Zweedse bodem behaald.

Na een al opvallende tweede plaats in Wolvega met Jan Wagenaar Jr, de man die de hengst klaarstoomde voor het grote werk, was er in 1.15,0 nu winst bij zijn Zweedse debuut. De zege in Kalmar over 2140 meter was goed voor een slordige 2500 euro.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: