Home | Buitenland | Uitslagen Meadowlands

Uitslagen Meadowlands

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Uitslagen Meadowlands

EAST RUTHERFORD – De drie versies voor merries in de Currier & Ives op The Meadowlands hebben zeges opgeleverd voor Faith, Ma Chere Hall en Top Art.

In deze koersen over de mijl was Ma Chere Hall de rapste in handen van Corey Callahan. De dochter van Deweycheatumnhowe klopte de Donato Hanover-nazaat Royal Assets. Ma Chere Hall zegevierde als tweejarige al in de Kindergarten Classic.

Donato Hanover leverde met Faith echter wel een winnares af in een andere afdeling. Met Brett Miller werd de favoriete Coffeecake Hanover geklopt.

De derde winnares was Top Tart met Eric Ledford. De outsider, een dochter van Andover Hall, klopte twee dochters van Tom Ridge. Moeder Shesa Priority bracht ook al goede koerspaarden als Prestidigitator en Priority Photo.

Op de erelijst van deze koers zien we onder meer Moni Maker en Three Little Words. Laatstgenoemde merrie, inmiddels overleden, was onder meer eigendom van Boko Stables en had onze Speedy Volita als grootmoeder.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: