Home | Buitenland | Etappezege Recital Carisaie

Etappezege Recital Carisaie

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Etappezege Recital Carisaie

LAVAL – Het zesde onderdeel van de Grand National du Trot is gewonnen door Recital Carisaie met Eric Raffin als rijder. In Laval bleef de combinatie na 2850 meter onder meer Tolca de Bellouet (Franck Nivard) en Spirit Beji (Franck Ouvrie) voor.

De acht jaar oude ruin profiteerde van de uitschakeling na de meet van Tempete d’Azur met Anthony Barrier. De winnende tijd was 1.13,4. De zoon van If Only was eerder tijdens de etappe op Marseille-Borely ook al tweede achter Swedishman geworden. Laatstgenoemde werd in Laval zevende. Het volgende onderdeel is op 19 juni in Reims.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: