Home | Buitenland | Beau Mec naar Bergh

Beau Mec naar Bergh

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Beau Mec naar Bergh

De Zweedse Derbywinnaar Beau Mec keert van het Franse filiaal van Timo Nurmos bij Grosbois terug naar Zweden, waar hij in Sundsvall wordt gestationeerd bij Robert Bergh. Eigenaren Thomas Almqvist en Lennart Andersson willen hun crack wat dichter bij hun woonplaats hebben.

Veel zal er aan het schema van Beau Mec overigens niet veranderen, want in de wintermaanden is Bergh eveneens actief op Franse bodem. Het is dus waarschijnlijk dat de Derbywinnaar van 2011 de komende winter ook weer actief is op onder meer Vincennes.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: