Home | Buitenland | Capone Boko blijft ongeslagen

Capone Boko blijft ongeslagen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Capone Boko blijft ongeslagen

GÄVLE – Capone Boko is ook in zijn vierde optreden ongeslagen gebleven. De zoon van Yankee Glide en Simb Capi won dinsdag in handen van vaste rijder Jorma Kontio in 1.15,7 over 2140 meter op de baan van Gävle.

Het was daarmee de vierde winst op rij voor de hengst, die nog altijd eigendom is van fokker Boko Stables en zijn besttijd vorig jaar reeds op 1.15,0 zette.

Fokmerrie Simb Capi bracht ook al goede paarden als Sunzi November, Zimba Boko, Angie Boko en Bret Boko. Steeds werd daarbij Yankee Glide als vaderpaard gebruikt.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: